Brandvertragende coating

Op deze pagina vind u meer informatie over de EHB Fire Protection brandvertragende coating

Standaard coating

Wij kunnen voor u de coating voor diverse projecten verzorgen, welke niet brandwerend hoeven te zijn. Daarbij kunt u denken aan de coating van daken, gevels en vloeren of muren en plafonds in woningen of bedrijfspanden. Dit is zowel mogelijk voor particulier als zakelijk gebruik en de coating zijn in diverse standaard RAL-kleuren verkrijgbaar. Heeft u bijvoorbeeld een muur die door jarenlange atmosferische vervuiling opnieuw geverfd dient te worden of heeft u net een verbouwing achter de rug?
Al is het enkel om een woning of bedrijfspand te verfraaien!

 

Wij kunnen dit snel en moeiteloos voor u verzorgen. Door dat de producten makkelijk toepasbaar zijn wordt de vervuiling zoals spuitnevel en moeilijk verwijderbare spuitresten nihil.

 

Dit bespaart aanzienlijk in tijd en kosten!!

Brandvertragende / brandwerende coating

Dit is een milieuvriendelijke, brandwerende watergedragen verf waar geen milieu- of gezondheidsbelastende stoffen in zijn verwerkt (zoals halogenen, zware metalen of oplosmiddelen), zodat er geen specifieke veiligheidsmaatregelen nodig zijn. Het beschermt tegen vuurbelasting door middel van opschuiming.
Door zijn unieke samenstelling is deze coating gifvrij en reukarm, zowel bij applicatie als bij opschuiming. Hierdoor vormt het bij brand geen toxische of corrosieve gassen. Daarnaast is het door zijn esthetische kwaliteiten bijzonder goed te gebruiken op constructies die in het zicht blijven.
Staalconstructies o.a. behouden hierdoor hun draagkracht, zodat vluchtwegen open en gebouwen langer intact blijven.
Tevens maakt men hierdoor compartimentering beter mogelijk en gaat men vlamuitbreiding tegen. De coating word standaard geleverd in wit, maar deze kunnen ook aangebracht worden in diverse standaard RAL-kleuren d.m.v. toevoeging van een pigment.

Brandwerende afdeklak

Voor een extra decoratief uiterlijk, alsmede een betere stof- en vlekbestendigheid, kan men een combinatie met een topcoat gebruiken.
Dit is een watergedragen afdeklak die verkrijgbaar is in vrijwel alle standaard RAL-kleuren. De coating voldoet aan de hoogste esthetische kwaliteitseisen en maakt het mogelijk fraaie staalconstructies intact en in het zicht te laten. Het is een vloeibare, gebruiksklare dispersie die zeer goed verwerkbaar is middels airless spuitapparatuur, kwast of roller.
Hechting en droging van deze waterige copolymeerdispersie zijn zonder meer goed te noemen. De enigszins flexibele eigenschappen van deze coating garanderen een lange levensduur.

 

Door dat de producten makkelijk toepasbaar zijn wordt de vervuiling zoals spuitnevel en moeilijk verwijderbare spuitresten nihil.

 

Dit bespaart aanzienlijk in tijd en kosten!!

Diverse coatings voor diverse toepassingen:

  • brandvertragende coating voor staal;
  • brandvertragende coating voor staalkabels;
  • Brandvertragende coating voor hout;
  • afdeklak (binnentoepassing);
  • afdeklak (buitentoepassing);
  • afdeklak (transparant voor hout).

Een normaal onderhoudsprogramma, waarvan de frequentie afhankelijk is van de weersinvloeden, garandeert dat de brandvertragendheid behouden blijft.

 

Stuur ons een bericht voor een passend advies over de juiste keuze, hoeveelheid en applicatie van de coating.

EHB Fire Protection | Contact

Contact

EHB Fire Protection
Meijerij 1
8302 MV Emmeloord

t
f
m
e
0527-61 70 86
0527-61 99 06
06-41 32 37 20
info@ehbfireprotection.nl

Tips voor de feestdagen


Klik hier voor tips

Foto's

Foto's
Klik hier voor foto's

Partners

Partner 1
Partner 2
Partner 3
Partner 4
Partner 5