Overige Arbomaterialen

Op deze pagina vind u onze overige Arbomaterialen.

Pictogrammen

Zichtbare veiligheid met de juiste Of het nu gaat om brandblusmiddelen of persoonlijke beschermingsmiddelen, het in bezit hebben is niet alleen voldoende.
Ook mensen die minder goed bekend zijn in uw pand moeten ze razendsnel kunnen vinden, zelfs in een panieksituatie.
Daarom levert EHB Fire Protection een ruim assortiment aan pictogrammen.
O.a. verkrijgbaar, vluchtwegpictogrammen, aanduidingen van hulpmiddelen, pictogrammen voor brandbestrijding, pictogrammen die duiden op gevaar, gebodstekens en verbodstekens. Deze zijn ook fotoluminiscerend te krijgen, deze borden absorberen het licht en blijven zo in het donker nog urenlang oplichten.

 

 

 

Wissellijsten voor vluchtwegplattegronden

Net als veiligheidssignalering is het aanduiden van vluchtwegen niet vrijblijvend. Dat moet niet alleen met de juiste bebording gebeuren, maar ook middels duidelijke plattegronden aan de muur. De wissellijsten hebben een fraaie uitstraling en past in elk interieur.
Ze hebben een duurzame aluminium afwerking en zijn via een kliksysteem eenvoudig te openen. De wissellijsten zijn in 4 afmetingen verkrijgbaar, te weten: A4, A3, A2 en A1 formaat.

 

     

 

Rookmelders

Betrouwbare beveiliging zonder radioactief materiaal.
Professionele rookmelders voor gebruik in situaties waar een omvangrijk detectiesysteem niet vereist en gewenst is, maar waar toch een betrouwbare beveiliging van één of meer ruimten noodzakelijk is.
Deze rookmelders zijn voorzien van een optisch rookdetectie-element en bevatten daardoor geen radioactief materiaal, zoals de veel voorkomende ionisatie rookmelders.

 

 

 

De SK86 en SK86L rookmelders met batterij- en netvoeding kunnen gekoppeld worden tot 36 stuks. Zowel de alarmfunctie als de testfunctie wordt doorgegeven: Zodra de eerste melder in alarm komt of wordt getest, zullen ook de andere gekoppelde melders een akoestisch alarm geven.

 

Stuur ons een bericht voor een passend advies over de juiste keuze, hoeveelheid en plaatsing van blusmiddelen.

EHB Fire Protection | Contact

Contact

EHB Fire Protection
Meijerij 1
8302 MV Emmeloord

t
f
m
e
0527-61 70 86
0527-61 99 06
06-41 32 37 20
info@ehbfireprotection.nl

Tips voor de feestdagen


Klik hier voor tips

Foto's

Foto's
Klik hier voor foto's

Partners

Partner 1
Partner 2
Partner 3
Partner 4
Partner 5