Service & onderhoud

Wanneer u het onderhoud van uw applicatie en/of blusmiddelen bij ons in handen geeft, dan kunt u rekenen op vakkundige controle.
EHB Fire Protection stelt een langdurige relatie met haar klanten zeer op prijs.
Onze servicemonteur komt veelal jaren in het bedrijf en kent de situatie.
Hij houdt zich aan alle veiligheidseisen binnen uw bedrijf en staat voor kwaliteit in het onderhoud. U profiteert van de kennis en invloed van EHB Fire Protection op alle aspecten van brandveiligheid, maar daarnaast zijn wij vaak bij u in de buurt. Bij spoedopdrachten staan wij snel voor u klaar.
Dat zijn dé voordelen van een landelijk opererend bedrijf.

Onderhoudscontract

Het is mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, waardoor het Certificaat van Behandeling bij een applicatie of impregnatie, ook op langere termijn gewaarborgd blijft.
Een normaal onderhoudsprogramma, waarvan de frequentie afhankelijk is van de weersinvloeden, garandeert dat de brandvertragendheid behouden blijft.

Kleine brandblusmiddelen en brandslanghaspels

Net als draagbare blustoestellen moeten brandslanghaspels jaarlijks gecontroleerd worden, zodat ze in optimale conditie blijven. Jaarlijks onderhoud: in úw belang!
Regelmatige controle van de middelen is noodzakelijk en bovendien voorgeschreven door onder andere de arbeidsinspectie, de ARBO en verzekeraars.
EHB Fire Protection voert onderhoud uit aan alle soorten en merken blustoestellen en brandslanghaspels. De REOB-gediplomeerde servicedienst zorgt voor een uitgebreide inspectie of een hervulling, geheel volgens NEN2559 voor blustoestellen en NEN EN671-3 voor brandslanghaspels.

 

Om van regelmatig onderhoud verzekerd te zijn, kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. Jaarlijks wordt u dan bezocht voor het periodiek onderhoud van uw blusmiddelen.

 

  

 

Service door heel Nederland

EHB Fire Protection | Contact

Contact

EHB Fire Protection
Meijerij 1
8302 MV Emmeloord

t
f
m
e
0527-61 70 86
0527-61 99 06
06-41 32 37 20
info@ehbfireprotection.nl

Tips voor de feestdagen


Klik hier voor tips

Foto's

Foto's
Klik hier voor foto's

Partners

Partner 1
Partner 2
Partner 3
Partner 4
Partner 5